Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ο Βαγγέλης Νικολετόπουλος νέος εκπρόσωπος της Βάχλιας


Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας, διαπιστώνουμε ότι οι ψηφοφόροι της Βάχλιας ανέδειξαν στην πρώτη θέση τον συνδυασμό ΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ με υποψήφιο Δήμαρχο Γορτυνίας τον Ανδρέα Κολοβό που επί συνόλου 113 ψηφισάντων έλαβε 96 ψήφους.

Ο συνδυασμός ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Γιαννόπουλο έλαβε 12 ψήφους και η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 2, ενώ 3 ψηφοδέλεια βγήκαν άκυρα.

Νέος εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας Βάχλιας εξελέγη ο Βαγγέλης Γ. Νικολετόπουλος, αφού συγκέντρωσε 52 ψήφους έναντι 43 που έλαβε ο συνυποψήφιός του στον ίδιο συνδυασμό Θεόδωρος Κ. Κολοβός.

Τέλος, από τους άλλους δύο υποψήφιους εκπροσώπους, ο μεν Σιέτος Παναγιώτης έλαβε 7 ψήφους ο δε Ρηγόπουλος Νικόλαος 5. 

Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχουν ανακοινωθεί, στον Β΄γύρο η αναμέτρηση για τη θέση του Δημάρχου θα διεξαχθεί ανάμεσα σε δύο Βαχλαίους. Στον νυν Δήμαρχο Γιάννη Γιαννόπουλο (41,28%) και στον Ανδρέα Κολοβό (27,95%) ο οποίος πήρε το προβάδισμα από τον Στάθη Κούλη για 63 ψήφους (27,52%). Το ποσοστό της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ με επικεφαλής τον Ιωάννη Φράγκο ανήλθε στο 3,26%.

Ευχόμαστε καλή δύναμη στο νέο εκπρόσωπο, δηλώνοντας ότι θα είμαστε δίπλα του όπου μας χρειαστεί. Έχουμε την πεποίθηση πως θα πράξει ότι είναι δυνατό για το καλό του όμορφου τόπου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου